HEADER

Oferta sigiliu stoc - plastic
Sigiliu Optima - sigiliu plastic cu inchidere de plastic, lungime…

"Contact online"
20.10.2010

De azi va oferim suport online pe SKYPE user: sigilii …

Detalii


QUANTUM PROTECT reprezintă unul dintre cei mai importanÅ£i jucători de pe piaÅ£a românească în oferirea de produse ÅŸi soluÅ£ii menite să descurajeze tentativele de fraudare.

Suntem o companie tânără înfiinÅ£ată in 2008, dar echipa noastră are o vastă experienţă în domeniu pe care o punem la dispoziÅ£ia clienÅ£ilor noÅŸtri prin oferirea de consultanţă în alegerea celei mai bune soluÅ£ii pentru protejarea afacerii dumneavoastră.

Producem şi comercializăm sigilii de securitate, pungi şi saci securizaţi pentru transport valori, etichete şi benzi adezive securizate, sigilii termocontractibile iar clienţii noştri ne vor recomanda cu siguranţă pentru calitatea si securitatea produselor noastre.

Sigiliile noastre vă oferă un grad de inviolabilitate foarte ridicat ÅŸi indiferent de tipul de sigiliu folosit vă oferă urme clare ale încercărilor de fraudare produse pe timpul aplicării lui. Sigiliile oferite de QUANTUM PROTECT au serii unice ce sunt înregistrate în baza noastră de date, neexistând posibilitatea ca un sigiliu cu o anumită serie ÅŸi logo să se regăsească printre alte produse comercializate, asigurând astfel confidenÅ£ialitatea tuturor proiectelor de securizare. Mai multe detalii legate de sigiliile noastre veÅ£i găsi în pagina de PRODUSE.

Calitatea produselor ÅŸi serviciilor noastre sunt garantate de certificatele de management ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004.

Vrem să vă sprijinim în alegerea celei mai bune soluÅ£ii pentru afacerea dvs. ÅŸi pentru aceasta echipa noastră vă stă la dispoziÅ£ie 24 ore din 24 cu sfaturi, detalii tehnice ÅŸi suport atât în alegerea unui sigiliu, cât ÅŸi pe parcursul folosirii unui sigiliu.

ContactaÅ£i-ne cu încredere ÅŸi în maxim 12 ore veÅ£i avea un răspuns la solicitările dvs!

© QUANTUM PROTECT. Toate drepturile rezervate | Design si Programare: DATAGRAM